Visegrád, Visegrád

3 950 000EUR
vagy
1 540 737 000HUF
eladó vendéglátó egység 820 m² 22 szobás

Referens

Kenyó Viktória

Kenyó Viktória
ingatlan referens

+36 30 868 6837

Részletek Hirdetés azonosítója: 12965

Nem egy szokványos hotelt keres? Visegrádon, csodálatos panorámával a Dunára, az 1800-as évek történelmi hangulatát megőrizve és a XXI. század technikájával ötvözve, eladó Görgey Artúr tábornok egykori villája.
Rendkívül igényesen berendezett, 22 tematikus szobával, wellnesszel, étteremmel, borospincékkel, teraszokkal rendelkező hotel

A 2200 nm-es telken elhelyezkedő hotel 820 nm-es, 4 szintes. Minden szoba saját fürdővel, 3 dunai kilátással, 2 pedig saját terasszal rendelkezik. A szobák elnevezésével és a bennük található bútoroknak köszönhetően, mind-mind egyedi atmoszférát árasztanak.

Elosztása:
Fszt.: recepció, lobby, bár, étterem, 6 szoba.
1 emelet: 6 szoba.
2. emelet: 7 manzárd szoba+1 vendégszoba.
Alagsor: a kerthelyiségen keresztül megközelíthető, kb. 220 nm-es helyiség, amely a mindent igényt kielégítő, modern berendezéssel felszerelt, étel lifttel rendelkező konyhát, cukrászpályát, és a mosodát foglalja magában.

A kerthelyiségben a csodálatos borospince különleges hangulatú étteremmé lett átalakítva. A főépületen kívül a telek hátsó frontján található a fürdőház, wellness részleg: fűtött medence, szauna, jakuzzi, az emeleten privát, üveges masszázstér kialakítás - RFID chip-es beléptetéssel.

Kényelmes kültéri parkoló áll rendelkezésre, hozzávetőlegesen 20 autó részére. Itt továbbá helyet kapott két pince is, ami jelenleg italraktárként és raktárként funkcionál.

A történelmi környezetben elhelyezkedő hotel kiváló üzleti vállalkozás, az év nagy részében csaknem teljes kapacitással működik.

Eladási ár: 3,95 M EUR.

Telek mérete: 2586 m²
Meleg-konyhás
Terasz: 0 m²
Pince
Komfort szint: összkomfortos
Fűtés: gáz (cirko)
Kilátás: panorámás

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok