II.ker. Ördögárok utca, Budapest II. ker.

110 000 000Ft
vagy
309 859,15
eladó telek

Referens

Vass Attila

Vass Attila
ingatlan referens

+36 30 526 4996

Részletek Hirdetés azonosítója: 11880

Eladó a II.ker. Ördögárok utcában egy 546 m2-es, 15%-os beépíthetőségű ingatlan. Udvarházból lakóövezeti építési telekké való átminősítése folyamatban van. Az egyirányú közlekedésű, nyugodt, kellemes Ördögárok utca mellett, a telektől 150 méterre található egy Lidl áruház, a Hüvi szolgáltatóház kormányablakkal, három perc sétával elérhető a Hűvösvölgyi villamos- és buszvégállomás.
A telken korábban található családi ház és lakatosműhely bontásakor kibontásra került a régi épület terméskő alapja, az újabb építésű részek úsztatott betonalapja, illetve betonozott padozatú pincéje. Az Ördög-árok egykori partjára az 1940-es években feltöltött építési törmelék teljes mélységben – az eredeti tömör agyagrétegig – történt kiemelése és átrostálása, valamint a sitt maradéktalan elszállítása után, máshonnan származó töltőfölddel keverve került visszatöltésre.
A régi Ördög-árok kb. három méteres mélységben folyami homokkal feltöltött területe a telek hátsó tíz méterét foglalja el. A folyami homok réteget 30 cm-es vastagságban, korábban elhelyezett termőréteg borítja. Ezt 20 cm friss, 5 cm-es lyukátmérőjű rostán átrostált töltőföld (származási hely: Törökbálint), és kb. 5 cm komposzt fedi. A telken a későbbi épületek várható helyére rostálatlan, a kert létesítésére alkalmas területre rostált töltőföld került. (Ezt a fotókon fekete színű, pár cm vastag komposztréteg jelzi.) A telek jobbszélén, a csatorna utcai bekötésének folytatásában, az egykori négy emésztőgödör tömör tégláinak kis része a földben maradt. A kétszárnyú kapu mögötti korábbi kocsibejáró kb. nyolc méter hosszú sávjában tömörített építési törmelék, illetve mészkő található a töltőföld alatt.

Telek mérete: 0 m²
Emeletek: földszint

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok