Nagyszombat utcában, Budapest III. ker.

59 800 000Ft
vagy
168 450,70
eladó lakás 78 m² 2 szobás

Referens

Czingiszer Karla

Czingiszer Karla
Ingatlan referens

+36 20 372 3731

Részletek Hirdetés azonosítója: 11826

Eladó Óbuda-Óvárosban, a Katonavárosi Amfiteátrum szomszédságában kétszobás 78nm-es felújított tégla építésű lakás, mely egy 5 emeletes, körfolyosós, liftes tàrsashàz 3. emeletèn található, ablakai ès francia erkèlye nem a fűútvonalak felé, hanem a csendes Lajos utcára néznek.

Az előszobába egy 3 záras, több ponton záródó biztonsági ajtón jutunk be, ahol hatalmas beépített szekrény került kialakításra. A bejárati ajtótól jobbra nyílik a konyha, mellette tároló helység valamint egy külön mellékhelyiség talàlható. Tovàbb haladva balra nyílik a fürdőszoba, majd szemben a két szobába tudunk bejutni, melyek külön bejàratokkal rendelkeznek, de egybe is nyílnak. Prémium minősègű, 1,5 ève felszerelt Daikin lègkondicionáló rendszer biztosìtja a szobák hűtèsèt, ezek fűtèsre is használhatóak. A lakàs fő fütőrendszere gáz cirkó megoldású, melyet egy 5 éve vàsárolt Vaillant turbo kombi kazán biztosít a melegvízzel (fürdőszoba, konyha) együtt. Az utcafronti ablakok és erkélyajtó fa thermoplánokra lettek cserélve, a többi ablak műanyag thermoplánra. A szobák parkettázva vannak a többi helységben kőburkolatok.
A konyhában gáztűzhely, villanysütő, mosogatógép, beépített hűtőszekrény található. Gáz és villanyóra (3x16A) az előszobában, vízórák a konyhában és a fürdőben. Tulajdonostól eladó Óbuda-Óvárosban, a Katonavárosi Amfiteátrum szomszédságában kétszobás 78nm-es felújított tégla építésű lakás, mely egy 5 emeletes, körfolyosós, liftes tàrsashàz 3. emeletèn található, ablakai ès francia erkèlye nem a fűútvonalak felé, hanem a csendes Lajos utcára néznek.

Az előszobába egy 3 záras, több ponton záródó biztonsági ajtón jutunk be, ahol hatalmas beépített szekrény került kialakításra. A bejárati ajtótól jobbra nyílik a konyha, mellette tároló helység valamint egy külön mellékhelység talàlható. Tovàbb haladva balra nyílik a fürdőszoba, majd szemben a két szobába tudunk bejutni, melyek külön bejàratokkal rendelkeznek, de egybe is nyílnak. Az egyik szoba nem rendelkezik közvetlen szomszédokkal. Prémium minősègű, 1,5 ève felszerelt Daikin lègkondicionáló rendszer biztosìtja a szobák hűtèsèt, ezek fűtèsre is használhatóak. A lakàs fő fütőrendszere gáz cirkó megoldású, melyet egy 5 éve vàsárolt Vaillant turbo kombi kazán biztosít a melegvízzel (fürdőszoba, konyha) együtt. Az utcafronti ablakok és erkélyajtó fa thermoplánokra lettek cserélve, a többi ablak műanyag thermoplánra. A szobák parkettázva vannak a többi helységben kőburkolatok.
A konyhában gáztűzhely, villanysütő, mosogatógép, beépített hűtőszekrény található. Gáz és villanyóra (3x16A) az előszobában, vízórák a konyhában és a fürdőben. A közös költség 13410 Ft. Helyi lakosok évi 3000 Ft-ért parkolhatnak az utcán, de garázs lehetőségek is találhatóak a közelben.

Az ingatlan tehermentes, augusztustól költözhető. Elrendezésének köszönhetően akár irodának is ideálisan kialakítható.
A házban remek étterem, fogászat és fodrászat működik, a közelben további kiemelkedően jó éttermek, üzletek, a házzal szemben éjjel nappali, óvoda, iskola, orvosi rendelő található, a közlekedés kiváló. Az Óbudai Egyetem (Villamosmérnöki kar, Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar) és más iskolák közelsége miatt befektetésnek is tökéletes választás! Különösen ajánlom zenét, házimozit kedvelő vevőknek, mivel az egyik szoba nem rendelkezik közvetlen szomszédokkal.

A lakáshoz saját tulajdonú zárható pincetároló is tartozik.
Helyi lakosok évi 3000 Ft-ért parkolhatnak az utcán, de garázs lehetőségek is találhatóak a közelben.

Az ingatlan tehermentes azonnal költözhető. Elrendezésének köszönhetően akár irodának is ideálisan kialakítható.
A házban remek étterem, fogászat és fodrászat működik, a közelben további kiemelkedően jó éttermek, üzletek, a házzal szemben éjjel nappali, óvoda, iskola, orvosi rendelő található, a közlekedés kiváló. Az Óbudai Egyetem (Villamosmérnöki kar, Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar) és más iskolák közelsége miatt befektetésnek is tökéletes választás!

Ár: 59.800.000 Ft.
Közös költség: 13.410 Ft.

Amennyiben megtekintené az ingatlant, forduljon hozzám bizalommal!

Erkély: 2 m²
Emeletek: 3. emelet
Épület emeleteinek száma: 4
Pince
Lift
Fűtés: gáz (cirko)
Kilátás: utcai
Parkolás: utcán
Klíma

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok