Bécsi út, Budapest III. ker., Rómaifürdő

23 900 000Ft
vagy
67 323,94
eladó üzlethelyiség 22 m²

Referens

Vass Attila

Vass Attila
ingatlan referens

+36 30 526 4996

Részletek Hirdetés azonosítója: 11193

15 éve bejáratott, stabilan működő, két budai prémium bevásárlóközpontban lévő GSM üzlet (mindegyik szervíz is), mindkettő üzlet egy kiskereskedelmi KFT. bérleti joga (fixen megkötött szerződésekkel), teljes prémium vevőkörével, alkalmazottakkal , árukészletével ELADÓ!

FONTOS! A Kft-m nem képezi az adás-vétel részét, a vevő hozhatja a saját Kft-jét, Bt-jét és ennek nevére kerül átírásra a két bérleti szerződés és az alkalmazottak munkaszerződése. Így vevői oldalról nincs esetleges rejtett kockázat az adás-vételben.

Az egyik üzlet 5 négyzetméteres saroküzlet, a II. kerületi prémium bevásárlóközpont legforgalmasabb helyén helyezkedik el. (Rózsadombon a város leggazdagabb részén).
A másik üzlet vadonatújra két éve lett felújítva 17 négyzetméteres, egy III. kerületi óbudai prémium bevásárlóközpont fő helyén helyezkedik el. (közel a Római part, felső-középosztály a vevőkör!)

A két üzlet bérleti jogát tulajdonló 2012-es alapítású KFT kerül értékesítésre és így az új tulajdonosra száll minden bérleti szerződés ,a Kft teljes árukészlete, az alkalmazottak, valamint már másnaptól neki termeli a profitot a cég!

A két bevásárlóközpont könnyű megközelíthetőséggel és parkolási lehetőséggel rendelkezik!

Fontos! Mindkét bevásárlóközpont vállalta azt, hogy más GSM, mobiltelefon, szervíz üzleti szegmensben tevékenykedő vállalkozásnak nem ad ki több bérleti jogot!
Tehát ezzel védve van mindkét üzlet, ebben a két bevásárlóközpontban monopol helyzetben van mindkét üzlet, így nem kell versenytársakkal árversenyezni.

Az üzletek teljesen önműködőek. Alkalmazottak nagy tapasztalatúak, megbízhatók! Minimális odafigyelés szükséges.

Prémium budai ügyfélkörrel rendelkező üzletek, melyeknél az új és használt mobiltelefonok, mobiltelefontartozékok (tokok, töltők, képernyővédő fóliák, stb) termékek és szerviz szolgáltatások magas árréssel értékesíthetők!

Az adásvétel pillanatáig minden felelősséget vállalok a Kft tekintetében.

Az üzletek nyereségesek, az alkalmazottak régóta itt dolgoznak.

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok