Testvérhegyen, Budapest III. ker.

170 000 000Ft
vagy
548 387,10
eladó ház 500 m² 6 szobás

Referens

Tischler Alex Flavio

Tischler Alex Flavio
ingatlan referens

+36 30 868 6829

Részletek Hirdetés azonosítója: 5254

A III. kerületben a Testvérhegyi úton impozáns otthonnak megálmodott, nagy készültségi fokú, de be nem fejezett családi ház eladó!

A ház körbejárható, önálló telken helyezkedik el három szinten összesen 500nm-s területtel. A ház mögötti szomszédos telkekre építeni már nem fognak, így a házból páratlan örök panoráma nyílik a környező vidékre.

A pinceszinten kapott egy hatalmas, tágas garázs több autó beállására alkalmasan, egy garázs felől és udvarról is megközelíthető vendéglakásként is igazán hasznosítható különálló lakás. Ezen a szinten található még szauna helyiség, öltöző, zuhanyzóval, és egy eredetileg medencének megálmodott, de ki nem alakított rész, ami ideális lehet egy privát edzőterem létrehozására vagy akár télikert jellegű relaxszobának is.

A földszinti részen tágas, világos nappali, különálló szoba-konyha- fürdő és előszobás lakrész, emellett konyha, dolgozó szoba, mosókonyha és WC, fürdő kapott helyett.

A felső szinten négy külön nyíló szoba és két fürdőszoba került kialakításra.

Jelenlegi állapotának köszönhetően leendő tulajdonosának nem a más által kedvelt és megalkotott felületek, burkolatok elbontásával kell kezdenie a birtokbavételt, hanem saját igényeinek, vágyainak megfelelően alakíthatja ki azt és ehhez egy nagyszerű alap már adott!

Ha Ön valóban egy élhető helyen, élhető feltételek mellett keres maga, családja, vagy vállalkozása számára ingatlant, akkor ne kezdje a nulláról, hanem jöjjön el és nézze meg az ajánlatom, vesztenivalója nincs!

Telek mérete: 1100 m² Épület szintjeinek száma: 3 Fűtés: gáz (cirko)

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok