Üllői út, Budapest IX. ker.

3 500 000Ft/hó
vagy
11 290,32€/hó
kiadó üzlethelyiség 450 m²

Referens

Kenyó Viktória

Kenyó Viktória
ingatlan referens

+36 30 868 6837

Részletek Hirdetés azonosítója: 6787

A IX. kerület főútvonalán az Üllői úton hosszú távra kiadó exkluzívan kialakított üzlethelyiség!

Az üzlethelyiség 400m²-s 37 méter széles utcai résszel, megközelítőleg 50m²-s pincerésszel rendelkezik minden esetben igen igényes, színvonalas kialakítással.

A helyiség rendkívül jó elhelyezkedéssel, megközelíthetőséggel rendelkezik, akár kereskedelmi, akár szolgáltatói tevékenység szempontjából egyaránt. Az üzlet 8 nagy utcai portállal rendelkezik programozható LED reklámmal.

Az utcafronti rész a korábbiakban étterem funkcióját látta el, amely a nagy tereknek köszönhetően ideális rendezvény helyszín, nívós étterem lehet, de bemutatóterem, cégközpont, vagy akár magánklinika létesítésére sem egy utolsó lehetőség!

Bérbevétel esetén kettő havi bérleti díjnak megfelelő kaució és a tárgy havi bérleti díj fizetendő. Kedvező fenntartási költség, közös költsége a teljes komplexumnak is mindössze 80 ezer forint havi szinten, ami egy ilyen volumenű ingatlan esetében igen kedvező, a helyiség fűtéséről cirkó gondoskodik, rezsi fogyasztása egyedileg mért.

A feltüntetett bérleti díj az Áfa mértékét nem tartalmazza!

Amennyiben Ön is egy igen sokrétűen hasznosítható, mind tömegközlekedés, mind autósforgalom szempontjából ideális helyszínt keres vállalkozása, tevékenysége számára, akkor ajánlatomat nem érné meg kihagynia!

Szintek: földszint Fűtés: gáz (cirko)

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok