V. Báthory utcai, Budapest V. ker., Belváros

48 500 000HUF
vagy
122 481EUR
eladó lakás 33 m² 1 szobás

Referens

Vass Attila

Vass Attila
ingatlan referens

+36 30 526 4996

Részletek Hirdetés azonosítója: 13182, Hirdetés régi kódja: 02452

Eladó ingatlan az V. kerületben, a Parlament közelében:

Megvásárlásra ajánlom, ezt a hangulatos, felújított 33 nm-es garzonlakást a V. kerületben. Az ingatlan a 2. emeleten helyezkedik el, és klímával felszerelt.

Az épület egy szép állapotban lévő, folyamatosan karbantartott 3 emeletes téglaház része. A társasház anyagi helyzete stabil.

Az ingatlan kiemelkedő elhelyezkedése miatt tökéletes befektetés, legyen szó saját otthonról vagy bérbeadásról. A lakás központi elhelyezkedése a V. kerületben a Parlament közelében ideális választás lehet fiataloknak és befektetőknek egyaránt.

A lakás világos és galériázható, köszönhetően a magas, 4,2 méteres belmagasságnak. A melegítést gázkonvektor biztosítja, és az egyedi mérők (villany/gáz) segítségével az energiafogyasztás pontosan mérhető. A közös költség kedvező, mindössze 13.200 Ft.

Az ingatlan tehermentes és valóban egy gyöngyszem. Jelenleg életmód stúdióként működik, így az ingatlan könnyedén átadható új tulajdonosának.

A közlekedés kiváló, hiszen a Nyugati tér (M3 metró), Kossuth tér (M2 metró) és a Nagykörút (4-6-os villamos) is percek alatt elérhető.

Emeletek: 2. emelet
Épület emeleteinek száma: 5
Fűtés: gáz (konvektor)
Kilátás: utcai

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok