Király utca, Budapest VI. ker., Terézváros (Nagykörúton belül)

280 000Ft/hó
vagy
848,48€/hó
kiadó vendéglátó egység 52 m²

Referens

Varga Rebeka

Varga Rebeka
ingatlan referens

+36 70 703 0011

Részletek Hirdetés azonosítója: 6737

A 6.kerület fiatalok és turisták által közkedvelt és látogatott vigalmi utcájában kereskedelmi funkciót ellátó egység bérleti joga átadó profilváltási lehetőséggel!

A körúton belül nagy gyalogos forgalom mellett földszinti kirakatos 52nm-s kereskedelmi egység hosszú távra köthető bérleti joga átadó.
Az üzlethelyiség magántulajdonban van, a bérleti jog átvevőjének lehetősége van akár a jelenlegitől eltérő funkciójú hasznosításra, beleértve akár a vendéglátást is.

A bérleti jog átadásának díja 12 millió Ft, amely tartalmazza a jelenlegi kialakítást, üzemeltető céget, minden berendezési tárgyat és árukészletet, valamint az extra kedvező elhelyezkedésű üzlethelyiség bérleti lehetőségét. Továbbiakban a tulajdonos felé fizetendő havi bérleti díj 280 ezer Ft, amely már tartalmazza a közös költség összegét is a víz gáz és szemét költségével együtt.

Rendkívül jó elhelyezkedés, közlekedés és infrastruktúra jellemzi, környezetében minden ami legyen szó akár kereskedelmi, akár vendéglátó egységről is, igazán életképessé teheti az üzletben működtetett vállalkozást.

Amennyiben Ön is egy valóban életképes, sokrétűen hasznosítható és nem utolsó sorban kedvező bérleti díjú, fenntartási költségű helyiséget keres vállalkozása számára, akkor ajánlatomat nagyon nem érné meg kihagynia!

Emeletek: földszint
Fűtés: gáz (cirko)
Bérleti jog: 12 000 000 Ft

Bérleti jog ára:

12 000 000Ft

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok