7. kerület, Damjanich utca, Budapest VII. ker., Erzsébetváros (Nagykörúton kívül)

49 990 000Ft
vagy
140 816,90
eladó lakás 73 m² 4 szobás

Referens

Vass Attila

Vass Attila
ingatlan referens

+36 30 526 4996

Részletek Hirdetés azonosítója: 9583

a Városliget közelében, a Ligetváros főutcájának tartott, széles, fásított utcában. egy feujitott kelemes otthon várja lelkes uj lakóját!

Az ingatlan utcára és belső udvarra is néz, így jól átszellőztethető.
A korábbi felújítások (víz, elektromos vezetékek, burkolatok) miatt ide csak költöznie kell, ha a falak színe elnyeri tetszését, akkor festés sem kell, a két éve elvégzett festés miatt tökéletes állapotban van az ingatlan a gondos gazdáknak köszönhetően. A bútorok is megállapodás tárgyát képezhetik, még a költöztetés, bútorválasztás, -szállíttatás, -szerelés fárasztó fázisait is megspórolhatja.

Beosztása ideális, két különnyíló hálószobája van (18 és 14 nm), mindkettőben 6 nm-es állógaléria biztosítja a nyugodt hálóhely kialakításának lehetőségét. Dupla komfortos, a fürdőben lévő toalett mellett van egy vadonatúj kialakítású második toalett is, a reggeli tumultusok elkerülése végett... :-)

A meleg vizet és a fűtést kombi gázcirkó biztosítja. Elmúlt éves fogyasztása 62.000 Ft volt, ami több mint barátságos. A vízfogyasztás is mérőórás. A ház kívülről felújítva, a szintek felújítása évente történik, a ház anyagi helyzete stabil, rendes szomszédokkal. Az ingatlan tehermentes, rendezett tulajdoni viszonyokkal.

Emeletek: 1. emelet
Fűtés: gáz (cirko)

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok