Vigalmi negyed központja, Budapest VII. ker.

145 000 000Ft
vagy
439 393,94
eladó vendéglátó egység 421 m²

Referens

Bedő Nikolett

Bedő Nikolett
ingatlan referens

+36 30 492 8889

Részletek Hirdetés azonosítója: 5970

A VII. kerület „vigalmi negyedének” központjában több tevékenységre alkalmas üzlethelyiség tulajdonjoga eladó!

Az 1800-as évek végén épült klasszicista jellegű műemlék épület földszinti és szuterén szintjén elhelyezkedő 421nm összterületű üzlethelyiség eladó. Az ingatlan tulajdoni lap szerint 184nm és 120nm üzletből, valamint 117nm tárolóból tevődik össze.

A földszinti, utcai bejáratos rész kétszer 46nm-s üzlettérből, 46nm-s beton födémes félemeletből áll, amelyhez a hátsó részen kialakításra került egy 45nm-s galériarész. A földszinti részen jelenleg kereskedelmi tevékenység folyik.

Az első üzletrészből van lehetőség lejutni a 120nm-s üzletrészbe, ahol jelenleg alkohol kiszolgálási engedéllyel rendelkező Club, valamint a fenti tevékenységhez kötött „egyéb vendéglátó” hely került kialakításra.

Ebből a pincerészből, valamint az udvar hátsó lejárati részén található közös pincékből is megközelíthető tulajdoni lapon tárolóként feltüntetett 117nm-s helyiség érhető el.

A helyiség fűtéséről gáz cirkó gondoskodik, helyiségek nagy része klimatizált. A légtechnika megfelelő. Közös költsége 200ft/nm/hó.

Az ingatlankomplexumban 6db WC, 4 mosdó, 1 zuhanyzó, 2 mosogató és egy kézmosó került kialakításra.

Az ingatlan elhelyezkedésének köszönhetően kiadásra, vagy saját üzemeltetésre is nagyszerű lehetőség legyen szó akár kereskedelmi, szolgáltató vagy vendéglátó tevékenységről!

Emeletek: földszint
Fűtés: gáz (cirko)
Kilátás: utcai

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok