Horváth Mihály tér közelében, 8.ker., Budapest VIII. ker.

104 990 000HUF
vagy
284 695EUR
eladó lakás 121 m² 5 szobás

Referens

Vass Attila

Vass Attila
ingatlan referens

+36 30 526 4996

Részletek Hirdetés azonosítója: 10735

Rendkívül elegáns, minőségi kialakítású, teljes körűen felújított, összesen 5 szobás, ERKÉLYES lakás várja új tulajdonosát!

Az ingatlan egy rendezett, LIFTES ház 1. emeletén helyezkedik el, rendkívül világos, 3 különálló, használati megosztással szétválasztott apartmant (külön lakás) magába foglaló 121 nm-es lakás!!

Méretüket és elosztásukat tekintve 1 db udvari nézetű, egy szobás, valamint 2 db utcai nézetű, kétszobás apartman került kialakításra.

A lakások rendkívül jó adottságokkal rendelkeznek:

jelenlegi elrendezésével az 1 szobás lakások kényelmes otthont biztosítanak egy pár részére, míg a 2 szobás lakások egy háromtagú család számára is kényelmesek lehetnek.

A kényelmes élettér mind a 3 lakásban biztosított a jól átgondolt tervezésnek köszönhetően:

Az 1-es lakásban (lásd képek és alaprajz) kényelmesen egy légtérben lett kialakítva a konyha, étkező, nappali és hálószoba funkció. A szobához külön tágas fürdőkádas fürdőszoba tartozik. A lakás összesen 23 nm-t ölel magába.

A 2-es lakás két tágas szobájával 36 nm-en biztosítja a külön amerikai konyhás nappalit, külön hálószobát, zuhanyzós fürdővel és külön gardróbbal.

A 3-as lakás 47 nm-en két szobával biztosítja a külön amerikai-konyhás nappalit, külön hálószobát, zuhanyzós fürdővel, valamint a hozzá tartozó tágas erkéllyel.

A 2. illetve 3. lakáshoz a közös térből nyíló 1-1 nm-es tárolók (lásd alaprajz) biztosítanak pakolási lehetőséget.

Közös költség: 20.000.- Ft/hó.; a víz-, és a villanyfogyasztás egyedi mérés alapján kerül fizetésre. Az egyedi elektromos fűtésnek, a vastag falaknak, a hőszigetelt nyílászáróknak köszönhetően a fűtési költségek minimálisak.

Eladási ár: 104.990.000 Ft.

A lakások tartozékai, s így az ár részét képezi az egyedi konyhabútorok a beépített gépekkel és a fürdőszobai bútorok.

A többi bútor és berendezési tárgy külön megállapodás alapján elérhető, a lakással együtt akár a komplett berendezés, lámpa, dekoráció és lakástextil is megvásárolható, további 5 millió Ft.értékben.

A lakások könnyen bérbe adhatók, így befektetésnek sem utolsó lehetőség!!

Hívjon bizalommal, hogy ne maradjon le róla!

Erkély: 11 m²
Emeletek: 1. emelet
Épület emeleteinek száma: 6
Lift
Komfort szint: duplakomfortos
Fűtés: van
Parkolás: utcán
Klíma

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok