Rákóczi tér közelében, Budapest VIII. ker., Józsefváros (Nagykörúton kívül)

617 000Ft/hó
vagy
1 869,70€/hó
kiadó iroda 95 m² klíma

Referens

Kecskés László

Kecskés László
ingatlan referens

+36 30 389 1930

Részletek Hirdetés azonosítója: 10398

Rákóczi tér közelében frissen elkészült irodák és apartmanok kiadók, egy a legkorszerűbb technológiákkal felszerelt, minimalizált ökológiai lábnyommal működő, energiahatékony üzemelésű, 6 szintes kisállatbarát okos épületben.

Az épület egyesíti a munka-, az élet-, és az alkotótereket. A közösségi komplexum 30 - 1060 m2-ig kínál egyénre szabott, szolgáltatott irodákat; mini, midi és maxi méretű felszerelt, gépesített apartmanokat; egy kombinálható 265 m2-es, kertkapcsolatos rendezvényteret; míg a közösségi irodában közel 40 flexi és fix munkaállomás, közösségi eseményekre ideális kert és tetőterasz, valamint 3 további, coworking térből nyíló tárgyaló is rendelkezésre áll kulturális, kreatív vagy üzleti álmok megvalósításához.

A világos, benapozott terekkel rendelkező, design-érzékeny, kortárs szellemű kialakítás hozzájárul egy inspiráló és produktív munkahely megteremtéséhez a 8. kerület egyre vibrálóbb szívében, a Rákóczi tér tőszomszédságában.

A közelben: 4-6-os villamos, 4-es metró, trolibusz. MOL Bubi állomás pár méterre, biciklitároló az épületben. Autóval érkezők számára mélygarázs bérelhető (45 000 Ft/hó).

Stúdiótól akár teljes szintek kombinálásáig, találd meg új irodádat!

MAXI STÚDIÓ | 95 m2 | 1.784 EUR + áfa / hó
Ez a csendes és világos, 2 szobával rendelkező privát kisiroda tágas, 20 m2-es teraszával a belső, zöld udvarra néz. A fürdőn és mosdón kívül tartozik hozzá egy, közvetlenül az iroda mellett található, a másik 2 iroda bérlőivel közös, zárható tárolóhelyiség is a biciklik, dossziék vagy tetszőleges, egyéb kacatok számára, és opcionálisan saját konyha is kialakítható.

Minimum bérleti idő:
1 év / bútorozatlan standard iroda
2 év / szolgáltatott iroda

A feltüntetett összeg nettó ár, az üzemeltetési költséget tartalmazza.

Személyes bejárás alkalmával is örömmel megmutatjuk a szóban forgó irodákat.

Azonnal költözhető

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!

Épület emeleteinek száma: 7
Klíma

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok