11. kerület, Iglói utca, Budapest XI. ker., Gellérthegy

320 000Ft/hó
vagy
969,70€/hó
kiadó iroda 80 m² 2 szobás

Referens

Illés Karla

Illés Karla
Ingatlan referens

+36 20 372 3731

Részletek Hirdetés azonosítója: 10733

Hosszú távú (legalább 12 havi) bérlőnek kiadó a Budai Arborétum felett található Gellérthegyi 80 nm-es lakás/iroda.

Az ingatlan az Iglói utcai lakóparkban van, szuper közlekedésnél, 5 perc séta a Móricz Zsigmond körtértől, a 27-es busz a sarkon áll meg (Somlói utcai megálló).

Az első emeleti lakás egy háromemeletes épületben van, amerikai konyhás tágas nappali-étkező & konyha, illetve plusz 2 hálószoba található benne. A 48 lakásos lakóparkot 2008-ban újították fel. A lakás teljesen felújított és gépesített. A fürdőszoba és a WC külön van.

A lakóparkban portaszolgálat működik és 0-24 órás megfigyelő kamerákkal körben el van látva. A portaszolgálatot, a közös kert karbantartását és a lépcsőház takarítását a havi közös költség magában foglalja.

Tágas, világos, fiatalos nappali, kényelmes, sok pakolóhelyes konyha, modern felszerelések: új mikró, elektromos sütő, új mosógép, mosogatógép és kerámialapos tűzhely, légkondicionáló berendezés, szagelszívó, Nespresso kávéfőzőgép, nagy képernyős smart TV.

A parkolás az Iglói utcán ingyenesen lehetséges és 4 db belső beálló parkoló szabad rotációs parkolóhely van: itt 24-órás parkolás lehetséges.

Az erkélyről a kilátás részben panorámás, részben pedig a szemközti lakópark épületre néző. A hátsó szobák a csendes, egyirányú Iglói utcára néznek, ahol parkosított kert van. Mivel a lakás a lakópark egyik belső épületében van, a Somlói utca gépkocsi és busz zaja nem hallatszik be.

1-2 perc sétára kisbolt, cukrászda, zöldséges, étterem is van.

A konyhából kis tároló-spájz nyílik tolóajtóval, itt található a mosógép is. A lakás további hatalmas előnye, hogy több beépített szekrény és gardrób is van (háló, közlekedő, előszoba, kis szoba) rengeteg tárolóhellyel.

TV és internet-szolgáltatás igényelhető, az elektromos áram és a gázszolgáltatás pedig pre-paid alapon működik (a bérlő ezt önállóan tudja intézni).

Kisállatot hozni nem szabad.
Dohányzás nem megengedett.

Bérleti díj: 320.000 Ft/hó +rezsi és közös költség.

Erkély: 6 m²
Emeletek: 1. emelet
Épület emeleteinek száma: 3
Komfort szint: luxus
Fűtés: gázkazán
Kilátás: panorámás
Parkolás: utcán ingyenes

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok