XII. kerület, Költő utca, Budapest XII. ker., Svábhegy

139 000 000HUF
vagy
353 016EUR
eladó lakás 75 m²

Referens

Vass Attila

Vass Attila
ingatlan referens

+36 30 526 4996

Részletek Hirdetés azonosítója: 12299

Egy örökpanorámás 2 szobás kertkapcsolatos társasházi lakás 20 nm-es fedett terasszal várja lekes új tuladonosát!

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a XII. kerület hegyvidéki részén, a Svábhegy és Istenhegy határán fekszik, tájvédelmi körzet mellett. A környéken a friss levegő, a csend és Buda visszafogott eleganciája érvényesül. A 21-es, és a 212-es buszok megállói az utca végében találhatóak, melyekkel a Széll Kálmán tér és a pesti belváros is könnyen elérhető.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű 6 lakásos társasház, mely a 1990-es évek közepén épült, az utca szintjétől lentebb található, ezért nagyon csendes. Külső homlokzata és a belső lépcsőház egyaránt jó állapotú, rendezett. A társasházat osztatlan közös tulajdonban lévő, hatalmas, ősfás kert veszi körbe, mely alkalmas focizásra, szabadidős tevékenységekre.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A lakás a kertből illetve a közös lépcsőházból közelíthető meg a legalsó szinten. Délkeleti fekvésű, így délelőtt és délben a nap világítja be a hatalmas egyterű nappalit. Ablakai a csendes, ősfás, belső kertre néznek. Jó belső kialakítású, teljesen felújított, jelenleg egy hálószobával, különálló, zárható konyhával és fürdőszobával rendelkezik. A nappali és az étkező egy 45 nm-es közös légtérben található. A nappali hosszanti, terasz felőli oldala teljes egészében üvegfelület, melyen egy hatalmas nyitható tolóajtón keresztül juthatunk a fedett, intim teraszra, amely páratlan hangulatot biztosit legyen szó baráti grillezésről vagy akár az augusztus 20.-ai tűzijátékról.

A teraszról csodálatos panoráma nyílik elénk. Egész évben gyönyörködhetünk a pesti látképben a Citadellától a Parlamentig. A kertbe közvetlenül kiléphetünk a hálószobából és a teraszon keresztül, a nappaliból is.

A képen látható átalakítás szerint a lakás 2 hálószobássá alakítható azáltal, hogy egy amerikai konyhás nappalit hozunk létre. A jelenlegi nagy nappali tér más átalakítást is lehetővé tesz, dolgozó vagy hálófülke leválasztása is könnyen megoldható.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 72,2 nm + 22,4 nm terasz
- nappali: 31,6 nm
- étkező: 12,8 nm
- szoba 1: 13,5 nm
- konyha: 8 nm
- terasz: 22,4 nm
- fürdő+WC: 6,3 nm

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A lakás minőségi burkolatokkal rendelkezik, a fürdőszoba és konyha kivételével gyönyörű trópusi fapadló borítja a lakást, melyet csak a cseresznyefa ajtók tesznek még elegánsabbá. A fürdőszobában kőburkolat van a falakon és a padlón egyaránt.

Pár éve teljes körű felújításon esett át a lakás, a falakat festették és tapétázták, a fa szobákban található parkettákat csiszolták és lakkozták. A bejárat biztonság ajtóval van felszerelve, valamint minden helységben található riasztóegység. A nappaliban a képen látható, ajtókhoz illő szekrény lett beépítve. A fűtés és melegvíz saját gázkazánról biztosított, mérőórával felszerelt. Vízóra nincs.

KÖLTSÉGEK:
A közös költség 15.000 Ft/hó, mely magában foglalja a korlátlan vízfogyasztást és a csatornadíjat, a felújítási alapot, a lépcsőház takarítást, a szemétdíjat, a lépcsőház közös villanyfogyasztását, a közös képviselet díját és a társasház biztosítást. Minden további fogyasztás (gáz és villany), órával mérhető.

PARKOLÁS:
Parkolni az utcán ingyenesen lehet, garázs nem tartozik a lakáshoz.

TÁROLÓ:
A lakáshoz tartoznak zárható tároló szekrények a bejárati ajtó mellett a lépcsőházban, valamint a lakás szintjén található tároló.
A beépített bútorok és konyhai gépek a vételár részét képezik, a többi bútor megegyezés szerint.

An eternally panoramic 2-room condominium apartment with a garden connection and a 20 sqm covered terrace awaits its new owner!

LOCATION OF THE PROPERTY:
The property is located in Buda, in the XII. It is located in the mountainous part of the district, on the border of Svábhegy and Istenhegy, next to a landscape protection area. The fresh air, the silence and the restrained elegance of Buda prevail in the area. Buses 21 and 212 stop at the end of the street, providing easy access to Széll Kálmán Square and downtown Pest.

BUILDING FEATURES:
The brick 6-apartment condominium, built in the mid-1990s, is located below street level and is therefore very quiet. Both the exterior façade and the internal staircase are in good condition and tidy. The condominium is surrounded by a huge garden with ancient trees, which is suitable for football and leisure activities.

APARTMENT FEATURES:
The apartment can be accessed from the garden or the common staircase on the lowest level. It is south-east facing, so the sun illuminates the huge open-plan living room in the morning and at noon. Its windows overlook the quiet, ancient wooded inner garden. Good interior design, completely renovated, currently with one bedroom, separate, lockable kitchen and bathroom. The living room and dining room are located in a 45 sqm common space. The longitudinal side of the living room, facing the terrace, is entirely a glass surface, through which we can access the covered, intimate terrace through a huge sliding door, which provides an unparalleled atmosphere for a friendly barbecue or even the fireworks on August 20th.

The terrace offers a wonderful panorama. All year round we can admire the view of Pest from the Citadel to the Parliament. The garden can be accessed directly from the bedroom and through the terrace, from the living room.

According to the conversion shown in the picture, the apartment can be converted into 2 bedrooms by creating a living room with an American kitchen. The current large living space allows for other conversions, and the separation of a work or sleeping cabin can be easily solved.

APARTMENT DIMENSIONS:
Total size: 72.2 sqm + 22.4 sqm terrace
- day: 31.6 nm
- dining room: 12.8 sqm
- room 1: 13.5 sqm
- kitchen: 8 sqm
- terrace: 22.4 sqm
- bath + toilet: 6.3 sqm

TECHNICAL EQUIPMENT:
The apartment has quality finishes, with the exception of the bathroom and kitchen, the apartment is covered with beautiful tropical wooden floors, which are only made more elegant by the cherry wood doors. The bathroom has stone tiles on both the walls and the floor.

A few years ago, the apartment underwent a complete renovation, the walls were painted and wallpapered, and the parquet floors in the wooden rooms were polished and varnished. The entrance is equipped with a security door and an alarm unit in each room. In the living room, a cabinet matching the doors shown in the picture has been installed. Heating and hot water are provided by a private gas boiler and a meter. There is no water meter.

EXPENDITURES:
The common cost is HUF 15,000 / month, which includes unlimited water consumption and sewerage, the renovation fund, stairwell cleaning, garbage charges, the common electricity consumption of the staircase, the joint representation fee and the insurance of the condominium. All additional consumption (gas and electricity) can be measured in hours.

PARKING:
Parking on the street is free, garage does not belong to the apartment.

STORAGE:
The apartment has lockable storage cabinets next to the front door in the stairwell and storage on the apartment level.
Built-in furniture and kitchen appliances are included in the purchase price, other furniture is by arrangement.

Terasz: 20 m²
Emeletek: földszint
Épület emeleteinek száma: 2
Fűtés: gáz (cirko)

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok