Budapest, XIII. Szent László utca, Budapest XIII. ker., Angyalföld

44 900 000Ft
vagy
136 060,61
eladó lakás 52 m² 1 szobás

Referens

Sárkányné Antal Ildikó

Sárkányné Antal Ildikó
ingatlan referens

+36 30 650 0279

Részletek Hirdetés azonosítója: 8481

Eladó XIII. Kerületben Angyalföld kertvárosi részén a Rákos patak mentén 52 nm2-es 2008 januári átadású tégla építésű lakás.
A lakáshoz tartozik egy 4 m2-es tároló, gépkocsi beálló vásárolható hozzá.

A lépcsőházból kis előtérbe érve, innen nyílik a kézmosóval is ellátott WC helyiség, a fürdőszoba és a nagyobbik félszoba. Az előtérrel egy légtérbe található a konyha, melyen áthaladva jutunk a vele egylégterű nappali szobába. A konyha-közlekedőből nyílik a kisebbik félszoba. A nappali szoba derékszögű háromszög alakú sarkához csatlakozik a terasz.

Viszonylag alacsony rezsivel rendelkezik, mivel a fűtést és a meleg víz melegítést közös költségben kerül megfizetésre f(havi 19 ezer), mert saját gázkazánnal rendelkezik a társasház.
A lakásban műanyag ablakok vannak Aereco légbevezetőkkel, fürdőben és a WC-ben páraelszívó. Nyáron a kellemes hűvösről a nappaliba felszerelt Whirlpool inverteres klíma gondoskodik.

Rendkívül jó közlekedés és fejlett infrastruktúra jellemzi, mindentől egy karnyújtásnyira, ami a mindennapi élethez szükséges, legyen szó akár a bevásárlási, vagy akár tömegközlekedési lehetőségekről.
Hívjon bizalommal, hogy ne maradjon le róla!

Erkély: 4 m²
Emeletek: 1. emelet
Épület emeleteinek száma: 5
Lift
Komfort szint: összkomfortos
Fűtés: házközponti egyedi méréssel
Kilátás: udvari

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok