XIII. kerület, Klapka utca, Budapest XIII. ker., Lőportárdülő

500 000HUF/hó
vagy
1 270EUR/hó
kiadó üzlethelyiség 66 m²

Referens

Vass Attila

Vass Attila
ingatlan referens

+36 30 526 4996

Részletek Hirdetés azonosítója: 13517

Tisztelt Érdeklődő!

Kiadó egy kivételes lehetőségű üzlethelyiség a XIII. kerületben, a Klapka utca 8. szám alatt, a Kassák Passage épületében. Ez az utcafrontos üzlet 66 négyzetméteres, mely kiváló lehetőséget kínál bármilyen vállalkozás számára.

Az épület a Livinghomes által kivitelezett Kassák Projekt része, mely 2023-ban több díjat is elnyert, így magas minőséget és kiváló kialakítást kínál az üzletnek. Az üzlethelyiség rendkívül jó lokációval rendelkezik, mindössze egy utcányira található a Váci úttól, sűrűn lakott környéken, könnyen megközelíthető.

Az ingatlan jelenleg üres állapotban van, így lehetőség van bármilyen vállalkozás céljaira történő átalakításra és berendezésre. A belső elrendezés és kialakítás tekintetében az új bérlőnek szabad keze van, így az üzlet teljes mértékben igazodhat az Ön elképzeléseinek és üzleti stratégiájának.

Az üzlethelyiség környezete ideális vállalkozás szempontjából, közelében több vendéglátó egység, étterem, autószerviz és egyéb üzlet működik sikeresen. A környéken emellett minisztériumok, irodaházak és edzőtermek is találhatóak, így garantáltan élénk gyalogos és autós forgalomra számíthat.

Fontos megjegyzés, hogy az üzlet környékén jelenleg nem található pékség, vegyeskereskedés, állatorvosi rendelő, pizzéria, szépségszalon stb., így ezeknek a szolgáltatásoknak biztosítva van az igény a környéken.

Ha Önnek is vonzó ez a remek lehetőség, és szeretné kihasználni ennek az üzlethelyiségnek az adta előnyöket, ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot, és szívesen segítünk az ingatlan megtekintésében és bérbeadásában.

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok