Örs Vezér útja, Budapest XIV. ker.

140 000Ft/hó
vagy
451,61€/hó
kiadó iroda 65 m² 3 szobás

Referens

Nyírő Krisztina

Nyírő Krisztina
ingatlan referens

+36 30 389 1930

Részletek Hirdetés azonosítója: 6325, Hirdetés régi kódja: 0380/2017

Az Örs Vezér tere metrómegállótól néhány perc sétára az Örs Vezér útján hosszú távra, de minimum egy évre kiadó egy családi ház külön bejáratú emeleti része irodai célra.

Az ingatlan egy családi ház felső, első emeletén helyezkedik el teljesen külön bejárattal! Az iroda 65nm, kialakításra került benne egy világos 9nm-s előtér, három külön nyíló szoba (11nm, 14,5nm és 18,5nm), 4,5nm-s kádas fürdő WC-vel valamint egy 5nm-s konyha.

Az ingatlan jó állapotú, szépen karban tartott, a parketta csiszolása, vagy szőnyeggel elfedése után szinte azonnal költözhető is! A helyiség nagy üveg felületű 7 pontos biztonsági bejárati ajtóval ellátott!

A porta bejárati ajtajához kaputelefon felszerelhető, ehhez a vezetékezés már adott.
Nagyon jó közlekedés és fejlett infrastruktúra jellemzi, csendes zöld környezetben helyezkedik el, mégis az Örs Vezér tere metrómegálló közelsége miatt mindentől egy karnyújtásnyira!

A helyiség kizárólag irodai, szolgáltatói tevékenységre kiadó, lakás funkciójára nem hasznosítható!

Ami nagy előnye a piacon fellelhető irodaterületekkel ellentétben, hogy sem közös költség, sem közös területi szorzó nem terheli a bérleti díjat.

Bérbevétel esetén kettő havi kaució és a tárgy havi bérleti díj fizetendő, villanyfogyasztás óra alapján, gáz a téli időszakban fizetendő, vízköltség a bérbevételt nem terheli. A bérbeadó területhez saját, önálló terasz rész is tartozik.

Amennyiben Ön egy valóban élhető, mégis jól megközelíthető helyen keres helyiséget maga vagy vállalkozása számára, akkor ajánlatomat mindenképpen érdemes volna megtekintenie!

Terasz: 0 m² Szintek: 1. emelet Épület szintjeinek száma: 1 Fűtés: gáz (cirko)

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok