Sashalom, Budapest XVI. ker.

90 000 000Ft
vagy
272 727,27
eladó ház 270 m²

Referens

Sárkányné Antal Ildikó

Sárkányné Antal Ildikó
ingatlan referens

+36 30 650 0279

Részletek Hirdetés azonosítója: 3997, Hirdetés régi kódja: 0391

A XVI -kerületben ELADÓ egy családi ház-panzió!

Az épület bejárata a ház utca felőli oldalán található, ahova néhány lépcsőn fellépve jutunk fel. A házba belépve az előtérbe jutunk. Jobbra egy előtérből, fürdőből és szobából álló vendégrész, szemben egy közlekedő található a tetőtérbe felvezető lépcsővel.

A vendég fürdő kerámialappal és csempével burkolt, bidés WC, mosdó zuhanyzó és egy kétszemélyes pezsgős sarokkád található benne. A vendég szoba parkettás, falai festettek. A közlekedőn tovább haladva fél szint eltolással lefelé haladva egy nagy társalgó és a reggeliző található egy kis előkészítő konyhával. A reggeliző és a társalgó márványlappal burkolt, falai festettek, reggelizőből pedig nyílik a medencetér, ahol egy pihenőrész és egy fűthető vízellátású 8x4 méteres medence található. A medencetér kerámialappal burkolt, a helyiség fűtését padlófűtés biztosítja. Medencetérből egy folyosó vezet a melléképületbe, ahol egy 6 személyes szauna, zuhanyzó, bidés WC, egy szauna pihenő és egy tároló található.

A reggeliző részből juthatunk le a pince szintre, ahol egy öltöző, egy raktár, 2 szoba, 4 zuhanyzó, 3 WC, a mosoda és a melegítő konyha helyiségei találhatóak. A zuhanyzók és a mosdók kerámialappal és csempével burkoltak, kialakításuk igényes. A szobák padlólaposak. Mosoda és a konyha kerámialappal és csempével burkolt, ipari kialakítású gépekkel felszerelt. A földszinti előtérből egy faszerkezetes lépcső vezet fel a tetőtérbe.

A tetőtéri részben egy galéria, két szoba 1-1 fürdővel és egy öltöző található. A szobák parkettásak, falaik festettek. A fürdők kerámialappal és csempével burkoltatták.

Meleg konyha és panzió klub engedélyekkel rendelkezik az említett ingatlan. Ha hasonló tevékenységben gondolkodik, ne habozzon, ugyanis a környéken hasonló engedélyt megszerezni szinte megoldhatatlan!

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok