Városközpont, Komárom

1 200 000 000HUF
vagy
3 054 057EUR
eladó ipari 3749 m²

Referens

Varga Andrea

Varga Andrea
Cégvezető

+36 30 414 9192

Részletek Hirdetés azonosítója: 6199, Hirdetés régi kódja: 1029/2017-2

Komáromban a szlovák határtól is csak mintegy 200 méter távolságra forgalmas csomópontban eladó egy igényesen felújított és karban tartott állapotú több célra hasznosítható ingatlan.

A 3749nm összterületű komplexum egy 5597nm-s saroktelken helyezkedik el, stratégiailag is előnyös pozícióban. Az épület két blokkból áll, egy három szintes 637nm összterületű irodarészből, valamint egy 3112nm-s ipari ingatlanrészből, amely tartalmaz minden olyan kialakítást, amely a kategóriájában megfelelő működéshez szükséges. Ide értve többek között a tágas 1182nm-s csarnok, géptermet, irodát, raktárt és dolgozók részére szükségesen kialakított öltözők, szociális helyiségek, étkező stb.

Az ingatlan teljes egészében alápincézett, amely raktározási, vagy egyéb tevékenységre is kiválóan alkalmas.

Az ingatlan jelenleg nyomdai funkciót lát el, de természetesen ez nem zárja ki annak lehetőségét, hogy majdani tulajdonosa saját igényének és terveinek megegyező tevékenységet létesítsen benne! Alkalmas szinte bármilyen kereskedelmi, szolgáltatói, irodai funkcióra, de némi ötletességgel kiváló hotelt lehetne belőle kialakítani hozzá tartozó fitnesz részleggel. A lehetőségeknek valóban csak az Ön fantáziája szabhat határt!

Amennyiben Ön egy valóban sokrétűen hasznosítható, nagyszerű elhelyezkedéssel bíró ingatlant keres maga vagy vállalkozása számára, akkor ajánlatomat mindenképpen érdemes lenne megtekintenie!

Telek mérete: 5597 m²
Komfort szint: összkomfortos
Fűtés: egyéb kazán
Kilátás: utcai

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok