Csévharaszt, Monor

780 000 000HUF
vagy
2 010 983EUR
eladó ipari 160000 m²

Referens

Vass Attila

Vass Attila
ingatlan referens

+36 30 526 4996

Részletek Hirdetés azonosítója: 12360

Tisztelt Érdeklődő,

Értékesítésre kínálok a Csévharaszton termelésből kivont ipari területet. Az ingatlanon fejlesztések zöldmezős beruházással valósulhatnak meg, kis és nagyobb területigényű betelepülőt is tud fogadni, az egyéni igények messzemenően kielégíthetők.

Elhelyezkedés:
Az Ipari Park területe Csévharaszt külterületén, a településtől DK-re fekszik. Az M5-ös autópálya és az M4-es autóút közelsége az Ipari terület szerkezetének meghatározó eleme. Az Újhartyáni autópálya csomóponton keresztülhaladó, 405-ös számú útról közelíthető meg, amely összeköti az M4-es autóúttal. A fejlesztés alá vont terület legfontosabb feltáró útja ÉNy-DK irányú, amely a meglevő ipari park északkeleti oldalán halad és a fejlesztendő terület határáig szilárd burkolattal rendelkezik.

Távolságok:
Csévharaszt 25-30 percre van autóval Budapesttől, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől, és 45 percre Kecskeméttől az M5-ös autópályán - ami közvetlenül kapcsolódik a páneurópai folyosóhoz. A kiváló logisztikai elhelyezkedést tovább növeli az egyéb szállítási lehetőségek közelsége.

Távolságok km
Budapest határa 30
Budapest középpontja 42
Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 28
Közutak
M5-ös autópálya 15
5-ös számú főút 21
405-ös számú főút 8
M4-es számú főút 22
Vasútállomások

Közművek, infrastruktúra:
Csévharaszt településen a közművek, mint víz-, gáz-, és villamosenergia-ellátás, szennyvízcsatorna-hálózat, illetve a hírközlés/távközlés valamennyi vételi lehetősége rendelkezésre áll.

Villamosenergia-ellátás:

A környező települések 20 kV-os, középfeszültségű elosztóhálózatai a felsőbabádi 120/20 kV-os transzformátorállomásról, az albertirsai 750/400/120 kV-os alaphálózati transzformátorállomásró1, illetve a monori 120/20 kV-os transzformátorállomásról kaphatnak elektromos ellátást. A település középfeszültségű hálózatát és a 20/0,4 kV-os transzformátorállomásokat az adott térség terhelésére méreteztek. Az említett monori transzformátorállomásról bármekkora szabad kapacitás leköthető. Az Ipari területre betelepülő vállalkozások energiaigényének kiszolgálását a DÉMÁSZ biztosítja.

Víz:

Helyi vízbázisra települt vízellátó rendszer. Ipari mennyiségű vízszükséglet kielégítése a helyszínen fúrt kutakból biztosítható.

Csapadékvízelvezetés:

A területen kell a keletkezett csapadékvizet elszikkasztani, minden betelepült cégnek.

Földgáz:

A területen gázvezeték található, melyre a TIGÁZ engedélye után szabadon rá lehet csatlakozni. Nagyobb igényt a 6 km-re levő MOL tulajdonban lévő vezetékről lehet kielégíteni.

Telekommunikáció:

A körzet meghatározó telefontársasága a Vodafone. A legmodernebb technológiával kialakított digitális telekommunikációs szolgáltatások széles választékát kínálja.

A körzeti hálózat egy modern optikai kábel a megye egész területét lefedve. A helyi hálózatok föld és légkábellel lettek kivitelezve.

A megye egész területe ellátott telefonos szolgáltatással. A hálózati és átviteli technika biztosítja a lehetőséget az összes lakott területen a számítógépes adatkommunikációhoz ¬személyi és üzleti felhasználásra egyaránt - ISDN szolgáltatás formájában.

Építészeti előírások:
Az érvényben lévő településrendezési tervek a vizsgált területet ipari-gazdasági övezetbe soroltak, EIG övezetbe.

Beépíthetőség
Beépíthetőség 50%
Utak, parlolók 30%
Min. zöld terület 20%
Épületmagasság 15m
Min. telekterület 10.000 m2
Úttól javasolt távolság elől 20m
Úttól javasolt távolság oldalt 10-10 m
A terület értékesítési ára:
12 EUR / m2

Tulajdonos elsősorban a terület egyben értékesítést preferálja, mely összesen 16 hektár jelent!

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok