Buda frekventált része, Budapest II. ker.

2,000,000Ft/hó
or
6,060.61€/hó
kiadó vendéglátó egység 400 m²

Referent

Bedő Nikolett

Bedő Nikolett
real estate agent

+36 30 492 8889

Details Property identifier: 6627

Egyedülálló ingatlanbérleti lehetőség!

Budán diplomáciai környezetben méltán kedvelt tradicionális múltra visszatekintő sarok telki étterem hosszú távú üzemeltetési joga eladó! A vendéglátó egység egy szintes, 400nm mintegy 250 fő egyidőbeni leültetésére lehetőséget biztosítva, amelyhez egy megközelítőleg ugyanekkora saját kerthelyiség, terasz is tartozik.

Az étterem a klasszikus magyar konyhát ötvözi a mai modern technikai megoldásokkal, úgy hogy abban a legkülönfélébb igények is teljesüljenek!

Az étterem lelkének, a konyhának a kialakítása minden tekintetben megfelel a szükséges hatósági előírásoknak! Vendéglátó tere több légkondicionált helyiségből áll, melyek esetenként összenyithatóak, így a 2 fős meghitt családi beszélgetésektől az üzleti megbeszéléseken át a 150-200 fős rendezvények, fogadásokig kiváló helyszínként szolgálhatnak vendégek megelégedésére. Több különálló rendezvény együttes lebonyolítására is kifejezetten alkalmas a mintegy 160 fős külön termének, több kisebb helyiségének és két külön terasz helyiségének köszönhetően.

Hosszú távon, 5+5 évre tervezhető bérleti lehetőséggel, a jelenlegi üzletpolitikát követve belátható megtérülési idővel rendelkező üzleti lehetőség kiemelten frekventált környezetben. Ennek az üzemeltetési lehetőségnek a díja 50 millió forint, a továbbiakban a tulajdonos felé fizetendő bérleti díj 2 millió forint havi szinten!

Rendkívül jó közlekedés, fejlett infrastruktúra és stratégiai elhelyezkedés jellemzi, minden tényező adott, amely egy sikeres, nyereséges vállalkozás üzemeltetéséhez szükséges, ide mindössze már csak az Ön szakértelme hiányzik!

Size of site: 869 m²
Terrace: 0 m²
Floors: földszint
Number of floors in the building: 99
Cellar
Heating: gáz (cirko)
Lease right: 50,000,000 Ft

Price of lease right:

50,000,000Ft

Do you like this property?

Like or share this page with your friends. They might be looking for this property.

Similar properties